Nyheder

 Erfaren bogholder/regnskabsmedarbejder søges!

Læs mere om stillingen på nedenstående link
Erfaren bogholder regnskabsmedarbejder

3 lærlinge kan nu kalde sig for svend !

Vor medarbejdere Mads, Simon og Jonas har netop bestået deres svendeprøve som Rustfast kleinsmed med et flotte karakterer(!)

Politikerbesøg hos Chris Jensen A/S

En placering på Midtsjælland er ingen hindring for at opbygge en virksomhed, der eksporterer til hele verden. Det fik to folketingsmedlemmer syn for torsdag, da de var på besøg hos smedevirksomheden Chris Jensen A/S i Stenmagle. Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år og har siden da konstant vokset sig større. I dag beskæftiger den 100 medarbejdere. 

Louise Schack Elholm (V) og Ole Hækkerup (S) blev vist rundt og fik en god snak med administrerende direktør Chris Jensen og økonomichef Esben Sørensen. De kunne blandt andet høre om, hvordan virksomheden sender deres produkter så forskellige steder hen som Peru, Alaska og Mauritius. Det blev også pointeret, at virksomheden benytter sig af dansk arbejdskraft og har al sin produktion i Danmark.

Louise Schack Elholm fandt besøget yderst positivt: ”Det er dejligt at se, at en virksomhed i Stenmagle i den grad har formået at klare sig og udvikle sig gennem tiderne. De skaber vækst på konkurrencedygtige vilkår, og det er det, som vi har brug for i vores område.”

Også Ole Hækkerup syntes, at besøget var meget interessant: ”Det er godt, at de er gode til at holde på arbejdspladserne i Danmark.”

Chris Jensen var meget glad for at kunne vise virksomheden frem og fortalte, hvordan virksomhedens succes blandt andet skyldes et højt kvalitetsniveau: ”Vi sætter en ære i at udføre et fagligt korrekt stykke arbejde til tiden, og dermed bidrage til, at vi bevarer flest mulige arbejdspladser i Danmark.”

Montageopgave i Norge 2015!

Chris Jensen A/S på vej til endnu en montageopgave i Norge.
Denne gang er Søren på vej til Verdal.

Endnu en svend med flot 12 tal!

Vor medarbejder Frederik Vigeland Wegeland har netop bestået sin svendeprøve som Rustfast kleinsmed med et flot 12-tal(!)
På billedet overrækker Chris Jensen gave til den ”nye” svend.

Vagtskifte hos Chris Jensen i Vedbysønder

Vor betroede medarbejder gennem mere end 22 år, Carsten Kamstrup, har valgt at søge nye udfordringer, og fratræder derfor sin stilling
hos Chris Jensen A/S pr. 31/3 2015.
Stillingen som daglig koordinator i Vedbysønder, vil fremover blive varetaget af Michael Heine Nielsen.

Vi fejrer vores 25 års jubilæum for Chris Jensen Kalundborg K/S

Vi er kommet langt, og har igennem tiden haft mange fantastiske oplevelser med vores gode faste kunder og vores dygtige medarbejdere.

Vi glæder os naturligvis til de næste 25 år.