Anerkendt dansk smedevirksomhed

Skræddersyede løsninger

Specialister i rustfrit stål

Vi går ikke på kompromis

Smedevirksomhed med speciale i rustfrit stål

Ønsker du et samarbejde med en anerkendt dansk smedevirksomhed? Hos CJ Stainless Solution A/S tilbyder vi sparring, produktudvikling og produktion af emner, maskiner og fabriksanlæg i rustfrit stål. Vores smedefirma har specialiseret sig i skræddersyede løsninger til industri, produktionsvirksomheder og andre erhverv. Vi har kunder i hele Danmark samt udlandet, herunder Kalundborg, Stenlille og København på Sjælland.​​

Smedefirma tilbyder sparring, produktudvikling og produktion

Vi tilbyder produktion af emner, maskiner og hele eller dele af fabriksanlæg i rustfrit stål. Vi tilbyder også sparring og produktudvikling. Vi har mange års erfaring med at indgå i tætte samarbejder med andre faggrupper og specialister. Dermed kan du være sikker på et så optimalt resultat som overhovedet muligt.

Vores smedevirksomhed har bl.a. speciale i:

Vi varetager også gerne totalmontager af fabrikker og procesanlæg i både ind- og udland. Vores supervisorer og smede har en omfattende knowhow. De fungerer ofte som kundens eksterne koordinator, hvor de rapporterer direkte til de projektansvarlige ledere. Samtidig sikrer de, at vores kvalitetsafdeling afleverer den endelige dokumentation i en meget høj kvalitet.​

Vi er med andre ord kundens mand under opbygningen af fabrikken eller produktionsanlægget, hvor det er vores opgave at sikre, at kundens krav og specifikationer bliver overholdt.

Benytter udelukkende rustfrit stål med materialecertifikat

Vi er specialister i rustfrit stål og skræddersyede løsninger, og vi går aldrig på kompromis. Vores smedevirksomhed er i det hele taget kendt for at projektere og producere i tæt samarbejde med kunden. Vi er desuden kendt for at følge specifikationer og ønsker så tæt, at kunden oplever den størst mulige succes.

Vores smedefirma har professionelle certifikatsvejsere, og vi anvender kun rustfrit stål, der er forsynet med et materialecertifikat. Fremstilling og montering foregår typisk på vores eget værksted, men vi samarbejder også med andre fagspecialister som f.eks. autoriserede el-installatører, isolatører og ingeniører.

Vi kan bl.a. udføre dokumentation såsom FAT (Factory Acceptance Test) og SAT (Site Acceptance Test). Vi har både sikkerhed og miljø i højsædet, og APV-sikkerhedsmøder afholdes i samarbejde med Avidenz.

​Få et tilbud på smedearbejde i dag

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder inden for sparring, produktudvikling og produktion. Vi fortæller gerne mere om vores smedevirksomhed samt om vores certificeringer, godkendelser og standarder. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte en af afdelingerne i vores smedefirma for at aftale nærmere:

Stenlille

Telefon: 59 56 18 00

cj@cjss.as

Kalundborg

Telefon: 59 56 18 00

cj@cjss.as

Smiley rapport​

CJ Stainless Solution A/S